Shenzhen

Peisazhi Projektet  ka zhvilluar një reputacion për parqe të reja dhe tërheqëse dhe hapësirave të hapura. Praktika ka qenë i përfshirë nga afër në valë të re të parqeve që lidhen me nismat e fundit rigjenerimit urban në shumë prej qyteteve tona të mëdha duke përfshirë Manchester dhe Sheffield, dhe ka qenë në listën e ngushtë në disa konkurse park të projektimit.

Nëpërmjet hulumtimit dhe të përjetojnë praktikën ka zhvilluar një kuptim të asaj se si njerëzit ndërveprojnë në hapësirë ​​të hapur; se si ata mund të gjejnë një ndjenjë e qetësisë në një qytet të zënë, dhe si hapësinor të projektimit mund të nxisin ndërveprimin dhe për të promovuar kohezionin social.

park me cilësi të lartë dhe hapësirat e hapura të ketë një ndikim të drejtpërdrejtë në vlerat e tokës; Parimet e sigurt, dizajn të sigurt, konsideratë kur të kujdesshëm të shikimit dhe pasive vendimet e projektimit ndikimit mbikqyrjes, ka rezultuar në nivele shumë të ulëta të sjelljes anti-shoqërore.

Emri i projektit : pellg kopsht

Kompletuar : 2015

Kopsht pellg me ujë 60,000L, me koi dhe breshkave, të ushqyerit ushqim 600gram në ditë, origjinale zona tank filter prej 20 metra katrorë, mund të ' t të ruajtur cilësinë e ujit, dhe kërkon pastrimin e një herë në çdo tre muaj, blu-ECO reformohet Metoda e filtrimit të filtrimit automatik të ujit, vetëm më pak se 2quare metra e zonës dhe për të mbajtur ujë me cilësi të mirë, të lirë për të shpeshtë mirëmbajtje.

1

 

 


WhatsApp Online Chat !