• 1
  • 2
  • 3

Ne bëjmë

100% Inteligjente Pond Filtration Sistemit

për

Aquscience

Harton Aquscience dhe prodhon vetëm sistem i cili plotësisht automatike të punës, pa ruan, zotëron një shumë prej patentave të sistemit inteligjent të filtrimit. Ajo revolucionar ndryshoi mënyrën tradicionale të kapjes filtër në kohë reale filtrimin e ujërave të zeza, duke shmangur pollutions.It i vazhdueshëm i ujit ka shumë karakteristika fantastike si efikasitet të lartë, super inteligjente, të qetë, konsumi ultra-të ulët të energjisë, nuk përditshme njerëzore mban kërkon dhe korrozioni-rezistenca . I gjithë sistemi përbëhet me BLUE-ECO Pump inteligjente, Drum Filter, dhe Bubble Bead Filter. Ajo mund të hiqni të gjitha mbeturinat e ngurta të mëdha se 10micron dhe për të zvogëluar amoniak zgjidhet, NO 2-, NO 3-, etj, për të krijuar dhe për të mbajtur një sistem të mirë bio-çiklizmit.

Lexo më shumë

Check Out

Jonë Shitje Produkt Hot

WhatsApp Online Chat !